Wasmachine en droger

Wassen en drogen in de blokhut

De blokhut

Wilt u wassen op de camping? Gebruik maken van de droger? Of uw was laten doen op de camping? Bel dan naar onderstaand nummer!


Reserveren in de blokhut


Wasmachine en/of droger reserveren


 Stuur even een berichtje of bel, vaak kunt u meteen gebruik maken van de machines. 


Tarieven wassen, drogen en laten wassen

Wilt u zelf uw was doen? Dan reserveert u via het eerder genoemde nummer een tijdvak. U kunt dan op het afgesproken moment de sleutel afhalen in de blokhut of bij de receptie als dit besproken is (hier is niet standaard een sleutel aanwezig).


Wanneer u zelf de was gaat doen mag u uitsluitend gebruik maken van de verstrekte middelen (1 pod per wasbeurt) en het afgesproken programma. In de wasruimte is een was-instructie en reglement aanwezig. Er wordt ervan uitgegaan dat u deze voor gebruik doorneemt.


Wassen (programma 10) = €3,-

Wassen (langer dan programma 10) = €5,-

Drogen = €3,-


 

Voorbeeld: u kiest voor wassen (programma 10) en drogen, dan kost dit €3,- + €3,- = €6,-

Wasprogramma 10 duurt 30 minuten


 

Wilt u uw was laten doen? Reserveer dit dan ook via het eerder genoemde nummer. U kunt uw was, in een wasmand of tas, afleveren bij de beheerder van de blokhut. Tenzij anders afgesproken wordt uw was om 21:00h 's dezelfde avond schoon en droog in de wasmand of tas afgeleverd bij uw caravan. Bent u er even niet, dan wordt deze in de voortent gezet. Strijken moet u nog wel zelf even doen. 

 

Laundry service (wassen, drogen en afleveren) = €12,-Alle genoemde tarieven gelden per wasbeurt (iedere keer dat de wasmachine aangezet wordt) en moeten vooraf (bij afhalen sleutel of aflevering was) worden betaald.Reserveren in de blokhut197004 bezoekers (450060 hits) sinds 1-1-2009