Prijsspecificatie

All-in = all-in bij Minicamping Klavervier

Wij verhuren een ruime plaats, waarop u met een eventuele partner of vriend(-in), een kampeermiddel, belasting en alle (duurzaam gebruikte) voorzieningen voor de genoemde all-in prijs. Komt uw trouwe viervoeter mee, wilt u een partytent plaatsen, of wordt een derde gast verwacht die misschien wil blijven slapen? Welkom natuurlijk! Hiervoor gelden de onderstaande tarieven.
 

Per overnachting

Bedrag

3de en volgende persoon (inclusief gebruik 2 kWh elektra, douche, water en warmwatervoorzieningen)

€ 7,00

Tent / caravan / camper  

€ 7,00

Kleine tent (alleen op tentplaats)

€ 4,50

Bijzettent op dezelfde plaats

€ 2,-

> 2kWh per overnachting per kWh

€ 0,6

Bezoek p.p.

€ 1,-

Auto bezoek op terrein (alleen minder validen)

€ 1,-

Hond (in eigen kampeermiddel)

€ 1,-

Toeristenbelasting p.p.

€ 1,35

Milieutoeslag per plaats

€ 1,30

Milieutoeslag per 3de en volgende persoon

€ 0,65

Extra persoon stacaravan

€ 10,-

Hond (stacaravan Berk)

  € 5,-

Voel u welkom om een grote plaats voor 1 persoon te reserveren, dan krijgt u de rust en ruimte voor twee die u in uw eentje kunt benutten.
Dat levert ongetwijfeld energie op!

We houden tot slot niet van blik, maar van mensen als u. Voor leegstand krijgt u geen korting, tenzij dit in een arrangement is opgenomen.  


Reserveringsproces

 
Wanneer u via ons reserveringsformulier of telefonisch uw gewenste reservering plaatst bevestigen wij, per mail, de ontvangst van uw aanvraag binnen 24 uur met een bijgevoegde specificatie. Wanneer u hiermee akkoord gaat en de aanbetaling heeft voldaan werken wij uw reservering binnen 24 uur bij in ons systeem. Het bezettingsoverzicht van uw gereserveerde plaats wordt binnen 24 uur bijgewerkt en u ontvangt per mail de definitieve reserveringsbevestiging.

Voor reserveringen korter dan 7 overnachtingen vragen wij een aanbetaling van 100% van de verblijfskosten. Bij een verblijf vanaf 7 overnachtingen dient u 50% van het totaalbedrag aan te betalen en het restant achteraf af te rekenen. Eventuele additionele kosten, zoals bezoek en teveel gebruikte elektra (>2 kWh p/d), worden voor de laatste overnachting van uw verblijf in rekening gebracht.   

Ontvangt u geen bevestiging per mail, staat uw reservering niet (correct) in het bezettingsoverzicht, of heeft u nog vragen/ twijfel of alles goed geregeld is?
Neem dan gerust nog even contact met ons op!
242685 bezoekers (601598 hits) sinds 1-1-2009