HEPI arrangement

Als u op zoek bent naar een camping om tijdens Hemelvaart en Pinksteren te kamperen en even lekker bij te komen in de prachtige natuur bent u bij ons aan het juiste adres.

U kunt er bijvoorbeeld heerlijk op uit gaan in de net ontwaakte Drentse natuur; Fietsen over de oneindig lijkende fietspaden, wandelen tussen Scandinavisch kei of op onderzoek uit in de vennen: alles op een steenworp afstand van 'thuiskomen'. We bieden een uitstekende draadloze Wi-Fi, internetverbinding, zodat u de noodzakelijke dingen kunt regelen en ook sanitaire voorzieningen zoals u die van thuis gewend bent. U betaalt hiervoor niets extra...

Boek nu voor de periode van Hemelvaart tot Pinksteren en krijg bijna €40,- cadeau!

Wanneer u van Hemelvaartsdag tot en met tweede Pinksterdag op de camping staat kost dit slechts €221,- (normaal €260, -).


De prijs is gebaseerd op €17,- all-in voor twee personen per nacht gedurende een periode van 13 overnachtingen. Moet u onverhoopt een paar dagen werken? Dan crediteren wij maximaal 2 overnachtingen (€24,-).


Kortom: lijkt het u wel wat om van 20 mei na 12.00 uur tot 2 juni voor 12.00 uur te komen kamperen? Bekijk dan vlug de beschikbare plaatsen en reserveer!  

Voel u welkom om ons even te bellen wanneer u vragen heeft.Reserveren Bekijk onze plaatsenContact minicamping

178429 bezoekers (382608 hits) sinds 1-1-2009