Dé minicamping om Drenthe te ontdekken!


Koeien op de hei in Drenthe


Kleine camping voor rustzoekers in Drenthe, open sinds 2006

Waar in Drenthe?

De minicamping wordt omgeven door de mooiste Drentse bos- en heidevelden waar zich fiets- en wandelpaden door kronkelen. Fietsend of met de benenwagen staat u binnen een kwartiertje van de minicamping op de uitkijktoren van Poolshoogte, aan het Oranjekanaal of tussen de in Drenthe zo bekende vennen. Plaggenhutten bekijken in het oude Drenthe van Ellert en Brammert of een lekker hapje eten in Schoonoord kan in vijf minuten. Ook de supermarkt vindt u in het dorp.

Gelegen op de Rolderrug, parallel aan de Hondsrug, aan de N-376 bij hm-paal 22.2 tussen Schoonoord/ De Kiel en breder bezien tussen Emmen, Westerbork en Assen kunt u ons niet missen. 

 

 

De minicamping

Achter ons witte huisje vindt u een oase van rust waarin de kleine camping bij tijd en wijle groots aanvoelt. Mooie groene struiken, verschillende soorten bomen en andere flora waar u van kunt genieten. Dit alles kan zonder de luxe van een uitmuntende Wifi verbinding of goed sanitair in te leveren. Overal op de camping heeft u een uitstekende verbinding met Wifi en met een wc rolletje onder de arm tussen de caravans doorlopen is er bij ons niet bij.

De camping beschikt over 10 zeer ruime kampeerplaatsen en heeft door haar begroeiing voor elke kampeerplek de mogelijkheid om schaduw te vinden. Het nadeel is dat u er op tijd bij moet zijn om één van de ruime plaatsen te bemachtigen...


Zin om op onze minicamping tot rust te komen en al het moois van Drenthe te ontdekken? Voel u welkom.

Klik voor een impressie op de link "Accommodatie" of "Plattegrond en foto's Camping" of bezoek:


Magisch Drenthe

 

Heeft u de telefoon al bij de hand? Bel ons even...


T (+31) (0)591-858687
M 06-53794666
M 06-36182793


Voor de actualiteit kunt u ons volgen ons op Facebook:   
fb


Minicamping Klavervier Drenthe Google plus


 


137652 bezoekers (266612 hits) sinds 1-1-2009